Tel: +46 471 485 00 - E-mail: info@amb.se
ensv
footfetishbb

Vigmed® SWiTCH.

Stickskyddad artärkanyl

أفضل الخيارات الثنائية وسطاء المملكة المتحدة Projektbeskrivning

Om produkten

الخيارات الثنائية تجريبي számla Vigmed® SWiTCH är en nålskyddad artärkateter med flödesomkopplare som är enkel och säker att använda med full blodkontroll under inläggning och efterföljande skötsel. Nålspetsens automatiska säkerhetsmekanism skyddar användaren mot nålsticksskador utan att medföra en förändring av inläggningsprocessen. Det noggranna samspelet mellan nålspetsen och kateterspetsen på varje produkt ger utmärkta och konsekventa införingsegenskaper

ثنائي مقدمي البرامج الخيار
Vad gör AMB?

شرح طريقة شراء وبيع الاسهم AMB formsprutar vissa komponenter till Vigmed® SWiTCH samt köper in och kvalitetssäkrar övriga komponenter. Formsprutningen och påföljande montering sker i renrum klass 8 i helautomatiska montageceller, framtagna i samarbete med Vigmed. Den komplicerade sammansättningen som måste ske i hög takt och garantera en felfri produkt är en högteknologisk prestation av rang. Ut från renrummet kommer en färdigförpackad produkt som sänds till sterilisering innan distribution sker till kund.

الخيارات الثنائية الأرز المالية
Om Vigmed

valutahandel spot Vigmed utvecklar innovativa stickskydd som eliminerar risken för blodburna smittor inom sjukvården. Uppskattningsvis 1 miljon nålsticksskador inträffar i Europa varje år och som en följd av nålsticksskador infekteras årligen uppskattningsvis 66 000 personer med HBV, 16 000 med HCV och 1 000 med HIV bland vårdpersonal över hela världen.

الخيارات الثنائية الموالية البرمجيات إشارات

سوق الاسهم السعودي الحمادي Vigmeds vision är att utvecklas till den erkänt ledande innovatören och naturliga partnern för sjukvårdspersonal i synnerhet och sjukvården i allmänhet inom stickskyddade produkter och lösningar som syftar till en säkrare arbetsmiljö med avseende på att eliminera risken för blodburen överföring av smitta. Vigmed är ett svenskt börsnoterat företag med säte i Helsingborg.

كيف اشتري أسهم وما هي أفضل الاسهم

الفوركس بالجامعة Relaterade projekt

Back to Top