Tel: +46 471 485 00 - E-mail: info@amb.se
ensv
footfetishbb

CrossControl – CCpilot VA.

Detaljer till universaldator

اسعار الذهب فى مصر اليوم Projektbeskrivning

Om produkten

اسعار الاسهم البيع والشراء في سلطنة عمان CCpilot VA från CrossControl är en dator med 7-tumsdisplay. Datorn har touchskärm och kan programmeras för önskad ­funktion, till exempel som video­monitor, ­elektronisk manual eller som display för olika instrument och maskiner.

http://littleredgoblingames.com/?kompot=%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF%D9%8A%D8%A9 المالية السعودية
Vad gör AMB?

تنصحوني اشتري اسهم بنك وربه AMB formsprutar totalt fem plastdetaljer för VA-projektet: Front, Rear cover, USB lid, Light guide och Support plate. I front-­detaljen görs en så kallad falsk 2k-gjutning där vi först formsprutar en ljusledare i PMMA som vi sedan laddar i verktyget för fronten och därefter gjuter över med PA66 med 30% glasfiber. Vid äkta 2k-gjutning görs bägge momenten i samma verktyg vilket inte är ekonomiskt för mindre serier då verktygs- och maskin­kostnaden är mycket hög. Ljusledaren ska känna av omgivande ljus så att den färdiga enheten anpassar skärmbilden till rätt skärpa och kontrast. Rear cover och USB lid formsprutas i PA66 armerat med 30% glasfiber. I rear cover monteras tre insatsbussningar in före leverans till kund. Support plate monteras invändigt i den färdiga enheten, och håller knapp­satserna på plats. Denna detalj formsprutas i en ­ledande (konduktiv) PA6 med glasfiber och kol för att inte störa den känsliga elektroniken som finns i datorn.

شركات الاسهم الامريكية
Om CrossControl

افضل سعر لشراء اسهم زين CrossControl i Alfta är leverantör av lösningar inom avancerad elektronik  som specialiserat sig på att tillverka enheter med höga krav på robusthet och tålighet i tuffa miljöer.  Liksom AMB vill man gärna ha kunder som utmanar med höga krav. CrossControl är ett en del av Actuant Corporation, en företagsgrupp med bas i Wisconsin.

handel kursami

forex öppettider partille Relaterade projekt

Back to Top